Overhemden

Overhemden kunnen uw organisatie de uitstraling geven die het verdient. Wij kunnen u hierin ondersteunen door overhemden op maat te produceren. Er zijn verschillende soorten overhemden die uiteenlopen van informeel tot formeel. Verschillende factoren beïnvloeden de uitstraling van een overhemd. Als u kiest voor een overhemd op maat kunt u de pasvorm, stof, kraag, afwerking en overige accessoires kiezen. Hiermee zorgt u voor een uniek product die perfect bij uw organisatie hoort. De overhemden kunnen voorzien worden van een borduring/bedrukking met uw bedrijfslogo of -naam. Hiermee zorgt u ervoor dat uw medewerkers er altijd representatief uitzien.

Om vast te kunnen stellen wat uw behoefte is, gaan wij graag met u in gesprek. Op basis hiervan kunnen wij vanuit onze expertise u van advies voorzien. Om een beeld te geven van de mogelijkheden bij de productie van een op maat overhemd, vindt u hieronder een overzicht de belangrijkste factoren.

  • Stof; bij de keuze van de stof zijn er verschillende mogelijkheden. Eén van de belangrijkste factoren voor veel bedrijven is de kleur van de stof. De kleur moet namelijk matchen met de huisstijl van uw organisatie. Daarnaast is het gewicht en de samenstelling van de stof ook belangrijk voor het eindproduct.
  • Pasvorm; voor de pasvorm kunt u kiezen voor de standaard Europese maten die wij hanteren voor de overhemden. Bekende pasvormen zijn Modern Fit, Regular Fit en Slim Fit. Het is uiteraard ook mogelijk om een eigen pasvorm aan te leveren.
  • Boord: Voor de boord, of ook wel de kraag, van de overhemd zijn ook verschillende opties mogelijk. Naast de klassieke boord, waarbij de punten naar beneden hangen, zijn de ‘Button Down’ en de ‘Wide Spread’ kragen ook populair.

Overhemden op maat produceren vraagt hierom dan ook de nodige expertise. Hierin kunnen wij u ondersteunen door u te ontzorgen in deze behoefte. Heeft u een idee of een vraag, schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Advies nodig?

Wij helpen u graag verder. U kunt ons gerust bellen of mailen voor al uw vragen.

> (010) 261 35 44
> info@melitex.nl

Private label

Naast producten van een standaard kledinglijn, kan het voor uw bedrijf ook interessant zijn om kleding te laten ontwerpen en produceren naar uw persoonlijke wensen. Hierbij is het mogelijk om tot in detail uw kleding te customizen. Hier komt meer bij kijken dan bij een standaard kledinglijn.

Private Label

fashion icon

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding zien wij niet simpelweg als kledingstukken die gedragen wordt door uw medewerkers.  Een kledingstuk is een item waarmee u een bepaalde uitstraling kan geven naar uw klanten en partners.  Daarnaast moet uw bedrijfskleding voldoen aan uw kwaliteits- en duurzaamheidseisen.

Bedrijfskleding

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in één van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We reageren binnen 24 uur na uw aanvraag.

  • Geheel vrijblijvend
  • Uitgebreid advies door een specialist
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Korte doorlooptijd
  • Klantgericht

[caldera_form id=”CF5e1f4cccdd0ca”]